Havermout Pannenkoeken | Glutenvrij & Zuivelvrij

havermout pannenkoeken

Oh menn, het is (almost) weekend en dat betekent dat je wellicht morgenochtend (en anders zondagochtend😏) heerlijk kan gaan genieten van deze overheerlijke pannenkoeken! ⁠

Eigenlijk zijn ze ook in te zetten als ontbijt, lunch of avondeten! LOVE pancakes haha. Ik (Bibi) heb er echt een liefde voor! Waar ik ze dus vaak eet voor ontbijt, eet Tomas ze vaak als lunch! 😀⁠

Recept⁠ (voor 3 pannenkoeken)
🥞100 gram havermeel ⁠
🥞250 ml kokosnootmelk (Alpro of Albert Heijn)⁠
🥞1 theelepel kaneel ⁠
🥞1,5 theelepel kokosbloesemsuiker (Zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel niet gaat schommelen. ‘Gewone’ suiker doet dat wel sneller) ⁠
🥞 2 eieren ⁠

Beleg: ⁠
🥞 Biologische Jam ⁠
🥞 Avocado!?⁠
🥞Pindakaas en banaan ⁠

Bereidingswijze⁠

  1. Meng de ingrediënten met elkaar in een kom ⁠
  2. Doe een scheutje olie in de pan, op hoog vuur en bak hierin je pannenkoeken⁠
  3. Besmeer er eentje met biologische jam of met pindakaas en banaan.

Liefs, Bibi

Vind je het een leuk artikel?

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Laat een comment achter