Download nu dit gratis ebook en krijg 5 tips voor gezonde(re) darmen

Klaar voor gezonde(re) darmen?

Last van bijvoorbeeld een opgeblazen gevoel, winderigheid, obstipatie, diarree, je huid, hormonen, mentale problemen enzovoort? Dit eBook is dé key tot jouw oplossing!

*De mail kan mogelijk in je spam map of reclame folder terecht komen 🙂 

Zoveel mensen gingen je voor

511

Wie zijn wij?

Wij zijn Bibi en Tomas. 25 en 27 jaar oud en naast zakenpartners zijn we ook relatiepartners. We hebben beiden een passie/opleiding gedaan voor voeding en het menselijk lichaam dus ons bedrijf MonkeyFit was al snel een feit!

Ons doel is om mensen te inspireren en te motiveren om hun levensstijl zó aan te passen dat ze klachtenvrij door het leven kunnen! Geen medicijnen, geen ziekenhuisbezoekjes, maar vooral veel plezier, vrijheid en een gezond leven!🧡

Zowel Tomas als ik hebben last gehad van PDS, buikpijn, vermoeidheid, slechte ontlasting, winderigheid, enz.

Daarnaast werd er bij mij (Bibi) ook laat nog eens PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom) vastgesteld omdat ik last had van acné, menstruatie wat uitbleef, mannelijke beharing, enz. 

Door onze opleidingen en de kennis die we hier hebben opgedaan hebben we ons lichaam nu de rust gegeven en weten we welke voeding en handvatten we nodig hebben om ons lichaam gezond te houden en de klachten niet terug te laten komen

Deze kennis delen we graag met jou zodat jij ook weer klachtenvrij door het leven kan gaan door middel van voeding, supplementen en een gezondere levensstijl 🙂 

waarom dit Ebook?

Na jaren wetenschappelijk onderzoek, opleidingen gevolgd te hebben en ervaringen uit onze praktijk merken we dat ieders klachten vaak dezelfde oorzaken hebben.
Dit zijn klachten zoals prikkelbare darm, eczeem, ziekte van crohn, colitus ulcerosa, psoriasis, acné, depressieve gevoelens, artrose, artritis, mondklachten, opgeblazen gevoel, winderigheid en nog veel meer. 

Onze klanten geven we, naar aanleiding van hun klacht, advies (door middel van de EMB-test) en coaching op het gebied van hun voeding. Uiteindelijk raden we ook suppletie aan om de klachten nog meer te laten verminderen. En steeds halen we weer positieve resultaten hiermee. 

Al deze informatie hebben we gebundeld in 5 waardevolle tips om jouw darmen en dus gezondheid een boost te geven!

Dit eBook is het antwoord op jouw vraag!