Tijd om meer te leren over jouw darmen!

De Gezonde darmen cursus

Startdatum

Maandag 8 februari 

Scoor nu alvast je ticket!

Cursus t.w.v. €90

De eerste 30 early bird tickets
zijn €42,50

Prijs daarna: €50 

Geloof in die ene reden waarom het wél kan! 

Buikpijn gehad, naar de dokter geweest, naar huis gestuurd met ‘U heeft waarschijnlijk PDS, succes!’ en vervolgens kamp je dagelijks met (lichte) klachten zoals:

⭐ Hormonale disbalans
⭐ Diarree
⭐ Vermoeidheid
⭐ Stress 
⭐ Opgeblazen gevoel

⭐ Buikpijn
⭐ Acné
⭐ Humeurig
⭐ Huidklachten
⭐ Misselijkheid 

Lijkt het hopeloos? Wij gaan die handvatten aan jou geven om te veranderen… maar pak jij ze aan? Aan jou deze keuze! 😌

Jouw Investering

                  42,50-, 

                                                Early Bird Ticket

🧡 25 video’s mét uitleg, stappen & informatie
🧡 7 modules met informatie en direct inzetbaar. 
🧡 Altijd toegang tot de cursus
🧡 Besloten Facebook Community waar je in zit met gelijkgestemden
🧡 Tekst ter verduidelijking
🧡 Live Q&A waar je vragen kan stellen + je kan altijd deelnemen aan nieuwe live Q&A’s.
🧡 Stappenplan waardoor je weet wat je moet doen. 
🧡 Vragen zodat je de stof goed gaat begrijpen en ook weet wat je moet doen
🧡 Intolerantielijst/producttips

Je hebt nog....

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Om een ticket te kopen

30
Early Bird Tickets over

“Als je stopt met een dieet of schema verdwijnt het resultaat door een gebrek aan kennis. Je valt dan weer terug in het oude patroon. Wij gaan je helpen met deze cursus om de kennis te krijgen zodat je op jouw eigen kracht je levensstijl voor altijd gaat veranderen” 

Wat ga je bereiken?

🧡Je komt te weten hoe jouw darmen werken
🧡Je krijgt onze visie van wat de basis is van voeding
🧡Je kan gelukkig leven zonder pijn
🧡Je gaat van je klachten afkomen 
🧡Je weet hoe je darmen werken en wat je wel en of niet moet doen
🧡Je weet welke eetkeuzes je moet maken om je darm niet te laten prikkelen 
🧡Je kan mensen uitleggen waar jouw klachten vandaan komen zodat je ook om begrip kan vragen  
🧡Je krijgt meer zelfvertrouwen 
🧡Je gaat een betere connectie krijgen met je lichaam 
🧡Je gaat leren luisteren naar de signalen van je lichaam en hier naar handelen 
🧡Als je daarnaast ook wat kilootjes kwijt wilt, ga je dit ook bereiken. Door als doel gezonde darmen te hebben, val je automatisch ook af. 

Wat we gaan behandelen in de cursus?

DE Basis

Voeding is de basis. Wat je in je mond stopt heeft invloed op je gezondheid en het verdere verloop in je lichaam. Wat zijn koolhydraten, eiwitten & vetten en welke voedingsstoffen bevatten deze bronnen?

Spijsvertering & De maag

Je leert wat de spijsvertering inhoudt en wat het doet. Daarnaast krijg je informatie over je maag en waarom je juist geen maagzuurremmers moet gebruiken als je juist last hebt van maagzuur 😊

De Darmen

Waaruit is de darm opgedeeld en welke functies heeft het? Op die manier weet je de basis en ga je het verband zien tussen alles! 

Afvallen

Hoe bereken je wat je dagelijks moet eten om af te vallen & tegelijkertijd goed voor je darmen te zorgen! Extra: Intolerantielijst 

Intoleranties & Allergieën

Hoe ontstaan intoleranties & allergieën? En waarom intermittent fasting een uitkomst kan zijn voor je darmen.

Waarom supplementen?

Wat is de reden waarom voedingssupplementen soms nodig zijn?

Stress, vermoeidheid & acne

Daarnaast behandelen we ook klachten zoals stress, vermoeidheid en acné (of andere huidklachten). Deze staan vaak in relatie met de darmen. 

Vragen

Wij stellen je een aantal vragen zodat je de stof beter begrijpt en je ook meer stil staat bij je eigen patronen/klachten.

Zoveel mensen gingen je voor

0

Reacties van vorige deelnemers

Hilde
Lees verder
Allereerst mijn complimenten voor jullie enthousiasme! Ik vond de cursus verhelderend. Door het hoge informatie gehalte ben ik nu veel beter op de hoogte van de spijsvertering en wat de gevolgen zijn als er bv bepaalde dingen niet goed verteerd worden etc. In de filmpjes werd het super duidelijk uitgelegd. De cursus is in algemene zin heel verhelderend en het geeft zeker stof tot nadenken. Nogmaals bedankt voor. De cursus en jullie enthousiasme, ga vooral zo door!😄​
Fenna
Fenna
@Fennashealthyfoodspecials
Lees verder
Heyy Bibi en Thomas! Ik vond de cursus echt super interessant en ben heel veel nieuwe dingen te weten gekomen. De informatie was helder, duidelijk en makkelijk te volgen. Ik vond de combinatie filmpjes en teksten perfect samen vallen en heel fijn om jullie ervaringen/klachten ook te horen zodat het ook herkenbaar is voor jezelf. Een echte eye opener was toch wel dat er zoveel dingen nu verklaren waarom ik zo’n last heb van mn darmen, onder andere het stukje gluten en lactose. Ben daar ook direct mee aan de slag gegaan en merk serieus nu al het verschil in als ik het wel of niet eet.. Ook vond ik de tip over het gebruik van olijfolie met bakken een hele goede omdat ik dus altijd olijfolie gebruikte en nu dus niet meer. Het stukje supplementen vond ik ook erg interessant omdat ik via jullie er dus ook achter kwam dat er in Davitamon dus suiker zit... Momenteel heb ik nu de multi elke dag en visolie van Vitakruid. Dit bevalt me goed en wil ik zeker nog gaan aanvullen!​
Ninke
Lees verder
Ik vond de cursus heel duidelijk en verhelderend. Ik vond het zelfs zo duidelijk dat ik geen op of aanmerkingen heb op jullie werkwijze, was erg interessant en leuk om te volgen! Jullie kunnen zo gaan vloggen haha! Persoonlijk vond ik teksten handiger dat wanneer ik het even onderbrak voor iets anders dan kun je gewoon verder gaan waar je bent gebleven in plaats van het filmpje opnieuw kijken. Ik vond de stories echt heel leuk en afwisselend met de teksten. Eigenlijk was de hele cursus een eye-opener voor me omdat ik me in zoveel dingen herken met betrekking tot mijn buik en nu echt besef dat er iets moet veranderen. Niet zomaar van alles eten maar echt met eten bezig zijn is wat mijn lichaam nu nodig heeft. Het word nog wel een uitdaging omdat ik gek ben op chocola en chips maar zoals jullie aangaven de juiste balans daarin is het belangrijkste🤗 Al met al ben ik heel blij dat ik jullie cursus gevolgd heb en heel erg bedankt daarvoor!
Previous
Next

Deze cursus is voor.....

Mensen die (dagelijks) last hebben van klachten en hun vinger er niet op kunnen leggen hoe het komt. Je wilt je zelfverzekerder voelen en kennis hebben over wat er in je lichaam gebeurt. Je wordt moe van een informatie-overload over wat wel en niet goed is waardoor je niet meer weet waar je moet beginnen. Je hebt handvatten nodig om het te gemakkelijk te begrijpen en het direct te kunnen toepassen zodat je klachtenvrij door het leven gaat!

Herken jij je hierin? Dan is deze cursus écht iets voor jou! 

Wil je liever 1 op 1 begeleiding? Dan kan je bij ons ook terecht voor een EMB speekseltest! 

Nog even in het kort!

🧡 Onbeperkte en levenslange toegang tot de cursus via ons online leerplatform

🧡 Informatie over je je darmen gaat aanpakken op basis van een holistische basis. 

🧡 Een Facebook Community om al jouw vragen in te stellen en te sparren met jouw medecursisten

🧡 Alles op jouw eigen tempo

🧡 Alles uitgelegd via video’s plus teksten om alles ook op papier te hebben.

🧡 Mogelijkheid om vragen aan Bibi of Tomas te stellen. 

🧡 Alle kennis komt vanuit wetenschap, opleidingen en eigen ervaring uit onze praktijk

Hoe gaat het in z'n werking?

Na het bestellen van je ticket krijg je van mij of Tomas een mailtje met daarin jouw inloggegevens voor ons online leerplatform. Hiermee kan je altijd inloggen en heb je altijd toegang tot de cursus (cursus start 8 februari).  

Via modules en lessen kan je onze video’s bekijken en delen wij informatie om doelgericht je darmen en klachten aan te pakken. Deze modules kan je markeren als voltooid, dus zodra je weer inlogt, weet je waar je bent gebleven. 

Voor vragen kun je terecht op de online Facebook community waar wij met alle andere cursisten er zijn om jouw vragen te beantwoorden. We zullen hier ook één keer per maand een live Q&A organiseren waar jij al jouw vragen persoonlijk kan stellen aan ons!

Dit communiceren wij via de Facebook groep wanneer deze plaatsvindt! 

 

Wie zijn wij en waarom deze cursus?

Wij zijn Bibi en Tomas. 25 en 26 jaar oud en naast zakenpartners zijn we ook relatiepartners. We hebben beiden een passie voor voeding en het menselijk lichaam dus ons bedrijf MonkeyFit was al snel een feit! Ons doel is om mensen te inspireren en te motiveren om hun levensstijl zó aan te passen dat ze klachtenvrij door het leven kunnen! Geen medicijnen, geen ziekenhuisbezoekjes, maar vooral veel plezier, vrijheid en een gezond leven!🧡

Zowel Tomas als ik hebben last gehad van al de klachten die we bespreken in deze cursus. Tomas heeft hier zeker zo’n 5 jaar last van gehad en ik ben 4 jaar bezig geweest met waar mijn buikpijn nou eigenlijk vandaan kwam…. Prikkelbaar darmsyndroom zei de dokter. Top… en nu!? Ondertussen raakte mijn hormonen ook helemaal in de war en was mijn humeur ook niet bepaald fantastisch. Tomas kreeg huidklachten en was eigenlijk elke dag snotterig🤧

Door onze opleidingen, praktijkervaring en de kennis die we hier hebben opgedaan hebben we ons lichaam nu de rust gegeven en weten we welke voeding en handvatten we nodig hebben om ons lichaam gezond te houden en de klachten niet terug te laten komen. 

Deze kennis en handvatten willen we graag delen met jou! Daarom ook deze cursus 🧡

FAQ

Je hebt altijd toegang tot de cursus. Je kan het later ook nog eens terug kijken. Het is niet dat je de cursus binnen 6 weken moet hebben voltooid of dat je op bepaalde momenten aanwezig moet zijn. 

De kwaaltjes cursus is echt voor beginners. Wanneer je nog weinig weet over de holistische of orthomoleculaire visie van voeding, is dat een aanrader.

In de gezonde darmen cursus gaan we dieper in op bepaalde zaken. We leggen bijvoorbeeld uit dat voeding de basis is, maar oook hoe koolhydraten,eiwitten en vetten werken en wat bijvoorbeeld maagzuur precies doet. We leggen je echt stap voor stap uit hoe eten door je lichaam gaat. 

We houden het echter wel laagdrempelig en gaan niet met moeilijke woorden strooien. Daar hebben wij echter jaren voor moeten studeren 😉 

Zeker! De cursus vindt plaats via een online programma. Je hoeft dus geen facebook account te hebben. De live Q&A vindt plaats via Facebook, maar deze wordt opgeslagen en we streven ernaar om deze ook in de cursus te gaan plaatsen. 

Je koopt je ticket door middel van onze webshop. Je inloggegevens maak je ook daar aan. In de mail die je dan krijgt staat ook een link om je aan te melden voor de Facebook Community. 

Zeker! Zie het ook als een momentje voor jezelf om aan je gezondheid te werken. Wanneer jij op een avond of ochtend denkt “Ik ga even lekker luisteren naar wat nieuwe informatie’ dan ben je alweer een stapje verder 🙂 

Het is echt geheel op jouw eigen tempo en momenten.

Disclaimer

Deze cursus is gebaseerd op kennis vanuit de alternatieve geneeskunde, je kunt hiermee niet terecht bij je huisarts of dokter. Alles wat wij vertellen in de cursus zijn adviezen en het opvolgen hiervan is voor eigen verantwoordelijkheid. Als je een bepaalde aandoening of ziekte hebt en hier medicijnen voor slikt of weet dat je niet goed tegen bepaalde voedingsstoffen kan raden wij aan om eerst langs je huisarts te gaan voordat je begint met het slikken van bepaalde voedingssupplementen.